JELENTKEZÉS az iskolába

Kinek ajánljuk

Az ARANYLIGET Waldorf Óvoda, Általános Iskola és AMI kapuja tanév közben is nyitva áll azok számára, akik úgy gondolják iskolát szeretnének váltani ill. régóta érlelődik bennünk a gondolat, hogy gyermekük számára másik oktatási intézményt keressenek.

 

  • Olyan iskolát, ahol a pedagógusokban mélyen él egy valódi gyermekismeret és ennek tükrében szervezik a tanulók mindennapi életét
  • Olyan iskolát, ahol az érzelmi biztonság az egyik alapja a sikeres tanulásnak
  • Olyan iskolát, ahol a tapasztalatszerzés alapozza meg a gondolkodást

Azon családok jelentkezését várjuk, akik gyermekközpontú pedagógián alapuló nevelést szeretnének biztosítani, ami a praktikus, gyakorlati tevékenységekre és a kreatív játékot támogató környezet biztosítására helyezi a hangsúlyt.

Iskolánk minden gyermek számára igyekszik megteremteni azokat a feltételeket, amelyek az érzelmi biztonságukat és a szellemi szabadságukat biztosítják.

Jelentkezés menete

 

Kapcsolatfelvétel az intézményi titkárral (Tel:+36 30 925 6802 , E-mail: info@aranyligetwaldorf.hu)

Az intézményi titkár az érdeklődőt összekapcsolja az erre illetékes pedagógussal.

Az érdeklődő szülők és a pedagógus egy személyes találkozót beszél meg.

Amennyiben a személyes találkozó eredményes, elindul az ismerkedés a családdal az óvodában, vagy az iskolában a pedagógusok által meghatározott módon, melynek célja az itt lévő szociális közösség és a waldorf pedagógia megismertetése.

Az intézménybe való beiratkozás feltétele az ismerkedés, hospitálás utáni konszenzusos döntés. (Mindezt az szmsz szabályozza.)