Iskolánk , óvodánk is részt vesz az idei VACSIKÖZI ÖKO-FESZT-en különböző programokkal, fellépésekkel és kézműves foglalkozásokkal.

Aranyliget gyermekkórusunk előadása mellett fellépnek citera szakkörünk tanulói is.

Pedagógusaink segítségével lesz üveg lámpás készítés (az esti lámpásfelvonuláshoz) , tojástartó dekoráció alkotás és kavicsfestés, emellett

Aranyligetes szülőkkel kipróbálhatják a gyermekek a textilszobrászatot, alkothatnak virágdekorációkat és mindehhez

otthonról hozott, befőttes üveget (max.720 ml), díszes szalvétát, tojástartót, kavicsokat, saját csecse-becséket, textileket, csipkét, kagylót stb. hozhatnak az ÚJRAHASZNOSÍTÁS jegyében.

Jelen lesz Aranyliget Kosár közösségünk is különböző terményekkel, a Tea Ház-ban meleg teával várjuk egész délután a rendezvényre látogatókat, Gluténmentes Harcos szülőtársunk pedig az egészséges gluténmentes életmóddal kapcsolatban hasznos tanácsokkal várja az érdeklődőket. 

A látogatók betekintést nyerhetnek abba, hogy történik a kézi őrlés folyamata, hogyan lesz liszt a búzából, és a kenyérsütés mellett megtekinthető lesz az is, hogyan készül a tartósítószermentes, egészséges befőtt. 

Kérjük, hogy a KÖRNYEZETTUDATOSSÁG jegyében hozzanak magukkal a családok saját tányért, evőeszközt, poharat, kulacsot.

A rendezvény könyvbörzéjére várjuk “könyv csere-berére” a az otthonról hozott könyveket, Aranyliget könyvtárunk számára szívesen vesszük a felajánlható gyermekirodalmi műveket.

A helyszínen biztosítva lesz a SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS, de igyekezzünk minél kevesebb hulladékot termelni!

Várunk mi is szeretettel minden érdeklődő családot a Nádasdy Parkba, október 16-án, szombaton délután a Vacsiközi – ÖkoFeszt-en!